Контакти

Приймальна коледжу: 0954112779

Приймальна комісія: 0972326163, 0997132592

e-mail: priemnaya.komisiyaDPC (приймальна комісія)

49017, м.Дніпро, пр. Івана Мазепи, 38

e-mail: dpk1930@ukr.net(коледжу)

Знаходження коледжу на мапі міста

https://www.instagram.com/dppcdnipro/

https://www.facebook.com/groups/882061008622625/

2 коментарі до Контакти

  1. Лілія коментує:

    Доброго дня! Щиро прошу вибачення, в мене виникла проблема з реєстрацією мотиваційного листа. Під час внесення мотиваційного листа в свій електронний кабінет вступника, я не вірно оформила “шапку”. Так як робила це в перше, та дотримувалась зразку який надано на сайті Вашого коледжу. Видалити заяву я вже не можу, дуже прошу допомогти. Нижче надсилаю ПРАВИЛЬНИЙ варіант мотиваційного листа. Дякую за увагу, допомогу та розуміння!
    073 Менеджмент (освітня програма – логістика)
    Директору Дніпровського політехнічногофахового коледжу
    Станіславу КАСЬЯНУ
    Цікавої Лілії Сергіївни
    м. Дніпро Сінельніковський р-н. с.Великомихайлівка вул. Чистякова 46
    e-mail:liliacikava@gmail.com
    Телефон: +38 066 107 9839
    Шановний СтаніславеСтаніславовичу!
    З великим ентузіазмом пишу Вам цей мотиваційний лист, бо прагну навчатися у Дніпровському політехнічному фаховому коледжі за бакалаврською освітньою програмою “Логістика” зі спеціальності 073 Менеджмент. Я щиро вірю, що отримання освіти за спеціальністю “Логістика” у Вашому коледжі стане для мене міцним фундаментом для успішної кар’єри в цій динамічній та захоплюючій галузі.
    З раннього віку мене захоплювали системи та процеси, а також можливість оптимізувати їх для досягнення максимальної ефективності. Логістика, на мою думку, поєднує в собі ці два аспекти, пропонуючи інтелектуальні виклики та можливість творити реальні зміни в світі. Я маю 9 років плідної праці та навчання в ліцеї, де я отримала цінні навички аналітичного мислення, вирішення проблем та роботи в команді. Цей досвід навчив мене важливості чіткої комунікації, уваги до деталей та вміння працювати під тиском. Всі 9 років навчання в ліцеї, я була активісткою, старостою класу на протязі 8-ми років. Брала участь на уроках, конкурсах, олімпіадах, творчому житті ліцею. Я переконана, що моя цілеспрямована підготовка та особисті якості роблять мене ідеальним кандидатом на навчання на Вашому факультеті. Я прагну здобути ґрунтовні знання з таких дисциплін, як транспортні системи, управління ланцюжками поставок та міжнародна логістика, я мрію працювати на митниці.
    Важливою частиною мого вибору Вашого коледжу стала його – висока репутація, гарні відгуки та визнання в галузі логістики. Я впевнена, що Ваші досвідчені викладачі та сучасні навчальні програми забезпечать мені необхідні знання та навички для успішного старту кар’єри.
    Я також прагну активно брати участь у студентському житті колежду, долучатися до наукових проектів та стажувань, щоб максимально розширити свої знання та можливості. Впевнена, що навчання на факультеті логістики Вашого коледжу стане для мене масштабною сходинкою до успішного майбутнього в цій сфері.
    З повагою, Цікава Лілія Сергіївна!

  2. Administrator коментує:

    Добрий день, мотиваційний лист вже замінити не вийде, головне щоб там були вказані ваші особисті данні такі як прізвище, ім’я, по батькові, електронна пошта та номер телефону.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *