Інформування спільноти про мультимедійну платформу “UNITED 24”

Указом Президента України від 17 травня 2002 року №344/2022 “Про невідкладні заходи щодо об’єднання зусиль для підтримки України” з метою консолідації міжнародних зусиль, спрямованих на надання підтримки Україні в захисті незалежності, територіальної цілісності та суверенітету, а також у її повоєнному відновленні, задля підвищення рівня обізнаностіміжнародної спільноти про події в Україні Кабінету Міністрів України було дорученозабезпечити прискорення інтеграції України в міжнародний цифровий простір, у тому числі шляхом створення нової мультимедійної платформи, державного іномовлення “UNITED 24”.

Державним підприємством “ДІЯ” у межах наданих законодавством повноважень створено мультимедійну платформу та забезпечується її функціонування шляхом створення та поширення за її допомогою фото-, відеоконтенту та цифрового контенту.

Мультимедійна платформа забезпечує інформування міжнародної спільноти про реальний стан безпекової ситуації та події в Україні, а також протидію російській пропаганді, популяризацію України у світі.

Основним засобом поширення інформації мультимедійної платформи є веб-сайт мультимедійної платформи – https://united24media.com

Опубліковано у Конференція. Додати до закладок постійне посилання.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *